Siirry sisältöön
Vappu picnic

Vappupicnic ystävän kanssa

 

Vappu on keväinen juhlapäivä, jota vietetään 1.5. työväen ja ylioppilaiden kunniaksi. Me Pussukkalaiset otimme varaslähdön Vappuun ja kävimme visualistiharjoittelija Mervin kanssa kuvailemassa keväisiä picnic- ja vappukuvia. Mervi valmistui tällä viikolla visualistiksi ja tänään kerron, kuinka me tapasimme ja mistä ystävyytemme lähti liikkeelle. 

Mervi oli aloittanut visualistiopinnot maaliskuussa 2020 ja etsi itselleen työharjoittelupaikkaa. Koronan vuoksi moni taho oli jo ehtinyt kieltäytyä harjoittelusta, mutta kun hän yhtenä heinäkuisena päivänä tupsahti Pussukkaan, ei tullut mieleenikään sanoa muuta kuin KYLLÄ! Ja kun nyt mietin aikaa taaksepäin, olen kyllä superonnellinen että asiat menivät juuri niin ja ihmettelen miten pienistä jutuista kaikki on välillä kiinni. Mervi nimittäin itse kertoi minulle jälkeenpäin, ettei olisi ensin millään meinannut uskaltaa kysyä asiasta minulta, vaan kierteli ja kaarteli myymälässä ja teki ostoksiakin, ennen kuin keräsi rohkeutensa ja avasi suunsa.  

Ullan mekko on Summum Woman Paisley -mekko 

Loppukesän ja syksyn aikana Mervi kävi tekemässä Pussukassa useita viikon mittaisia työharjoittelupätkiä, jolloin hän pääsi tekemään tuote-esillepanoja myymälässä ja rakentamaan näyteikkunasomistuksia. Meidän yhteistyömme oli alusta lähtien todella sujuvaa ja olemme samalla aaltopituudella niin työ- kuin työn ulkopuolisissa asioissa, puhumattakaan huumorista!!! Olemme nauraneet hulluille jutuillemme välillä kyyneleet silmissä ja melkein pissat housussa... Ja mikä parasta, yhdessä olemme ideoineet ja luoneet Pussukkaan mahtavia uusia juttuja. Mervin vinkistä myös tuotevalikoimaa on laajennettu ja Pussukan verkkokauppa ja sometilit ovat saaneet uutta ilmettä ja sisältöä! 

Mervi sai runsaasti arvokasta harjoitusta ja minäkin opin samalla paljon uutta. Sain myös valtavasti uusia ideoita sekä intoa ja energiaa! Loppujen lopuksi päädyin hänen päättötyön arvioijaksi ja tulevien jatko-opintojen aikana tulen toimimaan Mervin yritysmentorina. 

Mervillä on yllään Summum Woman -kukkamekko 

Olemme lähes samanikäisiä, samassa elämäntilanteessa ja jaamme samat intohimot ja mielenkiinnon kohteet. Ajattelemme samaan aikaan samoja asioita, joten yhteistyö on ollut saumatonta ja toisinaan jopa sanatonta! Meidän on ollut niin helppoa tehdä töitä yhdessä ja viihdymme toistemme seurassa myös työajan jälkeen. Tässä lyhyessä ajassa olemme ehtineet nauttia useammasta skumpan ja sushin täyttämästä illasta ja kuvausretkestä, ja mitä kaikkea olemmekaan suunnitelleet kunhan maailma tästä normalisoituu ja sosiaalinen elämä vapautuu! Ja siitä kaikesta tulet varmasti sinäkin pääsemään osalliseksi tavalla tai toisella. Meillä on hulluja ideoita ja hurjia visioita, minne Pussukan vielä viemmekään 

Me juhlistamme vappua uskomattoman kauniissa Summum Woman -malliston kesämekoissa. Käy kurkkaamassa kaikki malliston mekot verkkokaupastamme! 

Oikein hauskaa vappua! 

Toivottaa kauppiaasi Ulla 

 

 

Edellinen artikkeli Löydä Pussukasta kesän kaunein juhlamekko
Seuraava artikkeli Luonnonkaunis juuttimatto on sisustuksen monitoimimatto

Kommentit

nym1247554tetcher - 26 toukokuu. 2021

mes1247554uttjr 82vCfKc FijL 8yy9EVr

DanielBiz - 20 toukokuu. 2021

Best dating site: https://tinyurl.com/z5s523s2

qtV98Kw85JJpP0yQ7vL9B0P71JhIElNJ

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät