Siirry sisältöön
Paras mökkituliainen? Kerro oma vinkkisi!

Paras mökkituliainen? Kerro oma vinkkisi!

Olen jo itse pariin otteeseen joutunut pähkäilemään, mitä vien tuliaiseksi kyläpaikkaan. Juhannuksena nappasin viemisiksi hamam-pyyhkeitä, ja ajattelin kerätä teille vinkkilistan ilahduttavista viemisistä sukulaiselle tai ystävälle. Sopivan tuliaisen keksiminen on monesti hankalaa, sillä useimmilla meistä on jo “kaikkea”, turhan krääsän ostoa paheksutaan ja ekologisuus sekä vastuullisuus ovat nykypäivän tärkeitä arvoja. Silti olisi mukavaa ja kohteliastakin viedä mukanaan jotain pientä ja ilahduttaa. 

Ruokalahjat


Erittäin helppo ja edullinen tuliainen ovat ruokaan liittyvät lahjat. Varsinkin mökeillä ruuanlaitto on iso ja nautinnollinen ohjelmanumero johon halutaan panostaa. Pussukan valikoimista löytyvät maistuvat balsamiviinietikat sekä hienostuneet oliiviöljyt. Tyylikkäät pullot ovat kaunis vieminen jo itsessään ja kun seuraan liittää vielä Dream Cozyn julkaiseman reseptikirjan, riittää lahjasta iloa kesän jälkeenkin!

Peltiruokaa-kirja, oliiviöljy ja balsamico ovat kiva tuliaislahja.
Miten kaunis setti valmiina paketoitavaksi!

Kattaus


Kauniin tuliaisen saa koottua myös kattaukseen liittyvillä tuotteilla. Servetit ovat aina tarpeen niin kotona kuin piknikilläkin. Kankaiset servetit ja servettirenkaat tuntuvat joskus turhan juhlavilta, mutta valitsemalla luonnonmateriaaleja ja neutraaleja sävyjä, ne sopivat hyvin myös puutarhaan katettuihin rentoihin ruokailuhetkiin.

Tiilimuotteihin voi koota lahjapaketin lautasliinoista ja lautasliinarenkaista.
Kankaiset servetit renkaineen ovat arjen luksusta

Säilytys


Pussukan tiilimuottivalikoima on päivittynyt taas monilla uusilla malleilla. Uusi neliskanttinen isompi tiilimuotti on monikäyttöinen säilytyslaatikko ja kun täytät sen uusilla perunoilla tai mansikoilla, muotti ei voisi olla täydellisempi kesätuliainen! Käytännöllisen lahjan saaja voi hyödyntää muottia kattauksessa sekä säilytyksessä mausteille, avaimille, pesuaineille, yrteille ja tuikkukynttilöille....
Seinälle kiinnitettävä hylly on koottu tiilimuoteista.
Tiilimuottihyllyn voi ripustaa seinälle tai kattoon ja se toimii myös lattialla

Tiilimuotteja on saatavana myös seinähyllynä ja wc-paperitelineenä. Kukapa mökkiläinen ei arvostaisi kun saisi huussiinsa kauniin telineen lisäksi säkillisen wc-paperia????

Tässä minun kolme lahjateemaa, joita useimmin ehdotan tuliaista etsivälle asiakkaalle. Mielelläni kuulisin myös sinun parhaat vinkit tai kerro tuliaisesta josta olet itse eniten ilahtunut?

Mukavia kyläilyreissuja toivottaa
kauppiaasi Ulla
 

Edellinen artikkeli Syksyn ja talven 2021-2022 sisustustrendit
Seuraava artikkeli Oletko jo tutustunut hamam-pyyhkeisiin? Tee se nyt!

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät