Siirry sisältöön
Luonnonkaunis juuttimatto on sisustuksen monitoimimatto

Luonnonkaunis juuttimatto on sisustuksen monitoimimatto

Matto on jokaisen huoneen kulmakivi, joka ankkuroi huonekalut harmoniseksi kokonaisuudeksi ja viimeistelee tilan sisustuksenMaton valinnalla voit vaikuttaa huoneen tunnelmaan, värimaailmaan ja akustiikkaan. Minun oma suosikkini on monipuolinen juuttimatto, ja nyt paljastan teille miksi!  

Juuttimattojen TOP5 ominaisuudet 

  1. Helppohoitoinen 
  2. Kestävä 
  3. Ulkonäkö 
  4. Hinta 
  5. Runsas valikoima 

Juuttimatto on erittäin trendikäs mutta samalla ajaton valinta jokaiseen kotiin. Sen luonnollinen, neutraali ja klassinen väritys on helppo yhdistää muihin sisustuselementteihin ja väreihin ja se sopii kaikkiin sisustustyyleihin. Yhdistä juuttimatto rohkeasti moderniin, romanttiseen, runsaaseen kuin minimalistiseenkin tyyliin. 

Juuttimatto kestää kovaa kulutusta, joten se sopii kaikkiin kodin sisätiloihin, erityisesti eteiseen ja keittiöön. Rouheasta ulkonäöstä huolimatta juuttimatot eivät ole erityisen karheita paljaan jalan alla tai istuttaessa. Älä siis arastele juuttimaton hankkimista olohuoneeseenkaan! 

Byske-matossa on kaunis ruutukuviointi ja letitetyt hapsut 

Juuttimatossa on luonnostaan kauniin kirjava pinta, eivätkä siinä erotu lika tai tahrat. Juuttimatto onkin siitä kiitollinen matto, että se näyttää aina puhtaalta vaikka se ei sitä olisikaan. Siksi se onkin todellinen lapsi- ja lemmikkikodin pelastus. Juuttimaton puhdistukseksi riittää yleensä pelkkä imurointi, mutta sitä voi myös pestä varovasti. Yksittäisen tahran voit poistaa asettamalla tahran alle pesuvadin ja valuttamalla mietoa pesuainevettä maton läpi. Juuttimatto tulee aina huuhdella huolellisesti, sitä ei saa liottaa ja märkä matto tulee kuivattaa mahdollisimman ilmavasti suojassa suoralta auringonpaisteelta. Tarvittaessa maton voi myös kuiva pesettää pesulassa. 

Ollakseen niin monikäyttöinen ja kestävä matto, juuttimattoja myydään erittäin kohtuulliseen hintaan. Jopa kaikista isoimpia kokoja saa hämmästyttävän edullisesti villa- ja karvalankamattoihin verrattuna. Juuttimattoja on saatavilla runsaasti erikokoisia ja -muotoisia, yksinkertaisia tai koristeltuina hapsuilla, leteillä ja kauniilla pintastruktuureilla. Jokaiselle löytyy varmasti mieluisa! 


Pyöreä Silmu-matto on saatavilla neljässä eri koossa 

Minkä kokoinen maton tulisi olla? 

Maton oikean koon valinnalla on suuri merkitys huoneen sisustuksessa. Kun kokoat kalusteet yhteen maton päälle, luot silmää miellyttävän harmonisen kokonaisuuden. Suuri matto on kallis hankinta ja usein suomalaisissa kodeissa nähdäänkin liian pieniä mattoja. Valitsemalla tilaan riittävän suuren maton, koko huone tuntuu suuremmalta ja siistimmältä, ja muu sisustus pääsee paremmin oikeuksiinsa 

Ruokailutilassa pöydän tuolien tulisi mahtua matolle kokonaan myös silloin kun tuolilla istutaan. Olohuoneessa koko sohva tai vähintään etujalkojen tulisi olla maton päällä ja mattoa tulisi jäädä näkyviin yhtä paljon sohvan molemmilta sivuilta. Myös sohvapöy, rahi ja nojatuoli olisi hyvä mahtua maton päälle ainakin osittain. 

  
Valitse tilaan aina mieluummin liian suuri kuin pieni matto (kuva piirretty Floorplanner-ohjelmalla) 

Isoon tilaan tarvitaan iso matto ja hyvä vinkki on laittaa kaksi samanlaista pienempää mattoa vierekkäin. Näin saadaan luotua yksi tarpeeksi suuri matto, mutta kahta pienempää on helpompi liikuttaa ja pestä kuin yhtä valtavan kokoista! 

Pussukan juuttimattovalikoima on tällä hetkellä parhaimmillaan, joten nyt on hyvä aika päivittää kodin matot niin sisälle kuin terassillekin! Tervetuloa matto-ostoksille, tästä pääset katsomaan koko valikoimamme! 

 

Ihanaa kevättä!  
Kauppiaasi Ulla 

 

Edellinen artikkeli Vappupicnic ystävän kanssa
Seuraava artikkeli Mitä kuuluu pääsiäisperinteeseeni?

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät