Siirry sisältöön
Löydä Pussukasta kesän kaunein juhlamekko

Löydä Pussukasta kesän kaunein juhlamekko

 

Edessä siintää kauan kaivattu kesä ja lämpö. Odotamme jokainen yhdessä vietettyjä hetkiä, ikimuistoisia juhlia ja onnen tunteita, jotka lämmittävät mieliä vielä vuosienkin päästä. Vihdoinkin saamme viettää juhlia muutaman vuoden odottelun jälkeen. 

Pussukka tarjoaa tänä keväänä aiempaa suuremman valikoiman huoliteltua mutta rentoa juhlamuotia.

Pinkin, lilan sävyt ovat ehdottomasti juhla pukeutumisen väritys tänä keväänä. Frillahelmat ja puhvihihat luovat naisellisen tyylin mekkoon. Materiaaleina suositaan luomupuuvillaa- ja viskoosia.  Mekko on helppo valinta juhlaan etkä välttämättä tarvitse punaisten huulien lisäksi muita asusteita!

Second Female Mekko Frey

 

Summum Womanin kesän mekkomallistosta taas löytyy enemmän kuoseja ja värejä. Minkä sinä valitset; graafista mustavalkoista, henkäyksen ohutta ja läpikuultavaa kukkaiskuosia vai kauniisti laskeutuvaa pilkullista? Jokaiseen juhlaan ja kaikille vartaloille löytyy meiltä varmasti se täydellinen kesän juhlamekko. Liikkeessämme voit asioida ja sovitella kaikessa rauhassa sekä saada asiantuntevaa pukeutumisneuvontaa. Meillä vaateostokset on nyt entistä miellyttävämpi tehdä, sillä olemme rakentaneet uuden laajemman ja tilavamman naisten pukeutumisosaston. Tervetuloa tutustumaan! 

Maksimekko Wild Flowers

 Kaikki mekot löydät tästä

Kesäisessä juhlapukeutumisessa kannattaa mekon kanssa valita mahdollisimman ohuet ihonväriset sukkahousut. Mutta tilanteesta riippuen myös paljaat sääret ovat ok! 

 Toivotan onnea kaikille kesän sankareille, olette juhlanne ansainneet!  

Kauppiaasi Ulla 

Edellinen artikkeli Ulla behind the scenes
Seuraava artikkeli Vappupicnic ystävän kanssa

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät