Siirry sisältöön
Löydä Pussukasta kesän kaunein juhlamekko

Löydä Pussukasta kesän kaunein juhlamekko

 

Edessä siintää kauan kaivattu kesä ja lämpö. Odotamme jokainen yhdessä vietettyjä hetkiä, ikimuistoisia juhlia ja onnen tunteita, jotka lämmittävät mieliä vielä vuosienkin päästä. Vallitseva tilanne tekee juhlimisesta edelleen poikkeuksellista, mutta etäyhteyksien avulla ja pienemmissä piireissä voimme silti iloita saavutuksista ja elämän kohokohdista.

Pussukka tarjoaa tänä keväänä aiempaa suuremman valikoiman huoliteltua mutta rentoa juhlamuotia.

Hennon hempeät pastellisävyt, eteeriset kukkaiskuosit sekä
romanttiset pitsit ja röyhelöt tekevät mekosta juhlavan ja silti kesäisen raikkaan. Mekko on helppo valinta juhlaan etkä välttämättä tarvitse punaisten huulien lisäksi muita asusteita!

 Kuvien mekot ovat Jeanne D'Arc Livingin kesän 2021 mallistosta, ja löydät ne täältä! 

Summum Womanin kesän mekkomallistosta taas löytyy enemmän kuoseja ja värejä. Minkä sinä valitset; graafista mustavalkoista, henkäyksen ohutta ja läpikuultavaa kukkaiskuosia vai kauniisti laskeutuvaa pilkullista? Jokaiseen juhlaan ja kaikille vartaloille löytyy meiltä varmasti se täydellinen kesän juhlamekko. Liikkeessämme voit asioida ja sovitella kaikessa rauhassa sekä saada asiantuntevaa pukeutumisneuvontaa. Meillä vaateostokset on nyt entistä miellyttävämpi tehdä, sillä olemme rakentaneet uuden laajemman ja tilavamman naisten pukeutumisosaston. Tervetuloa tutustumaan! 

 
Kesäisessä juhlapukeutumisessa kannattaa mekon kanssa valita mahdollisimman ohuet ihonväriset sukkahousut. Mutta tilanteesta riippuen myös paljaat sääret ovat ok! 

Rennoissa pihajuhlissa voit säväyttää mekon sijasta huolettoman tyylikkäällä shortsiasulla. Shortseihin tai pitkiin pellavahousuihin yhdistettäväksi löytyy Pussukasta useita erilaisia kauniita toppeja ja juhlapuseroita.  

Rento mutta tyylikäs t-paita toimii erinomaisesti myös juhlapukeutumisessa, kun sen yhdistää juhlavaan alaosaan 

 

Toivotan onnea kaikille kesän sankareille, olette juhlanne ansainneet!  

Kauppiaasi Ulla 

Edellinen artikkeli Ulla behind the scenes
Seuraava artikkeli Vappupicnic ystävän kanssa

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät