Siirry sisältöön
Kevät tulee, onko kotisi valmiina?

Kevät tulee, onko kotisi valmiina?

Auringonvalo lisääntyy päivä päivältä ja saa mielemme kirkastumaan. Samalla alamme kaivata valoa ja raikkautta myös kotiin. Monet meistä luottavat suursiivouksen voimaan, mutta kevääntunnun saa luotua oikaisemallakin! Lue Pussukan vinkit kuinka tuot kevään kotiisi.

Talven jälkeen oma koti saattaa näyttää nuhruiselta ja pimeältä. Suomalaisen sisustuksen ikisuosikit harmaa, beige ja greige saavat uutta loistetta, kun lisäät sisustukseen väriä joko pieninä ripauksina tai isompina pintoina. Nopea ja helppo kodin raikastus onnistuu sohvatyynyjä vaihtamalla ja isomman muutoksen saat päivittämällä myös verhot. Rohkeimmat maalaavat koko seinän lempivärillään! Hyvin tunnettu keväinen oireyhtymä on myös huonekalujen paikkojen vaihtaminen. Vai oletko niitä ihmisiä, jotka innostuvat uusimaan koko kalustuksen?

Hurmaavat pelargonit koristavat tyynynpäällisen, kappaverhon, pöytäliinan ja

keittiöpyyhkeen, valmistaja Fondaco.

Niin ihanaa kuin kevätauringonpaiste onkin, se myös paljastaa armotta pölyn ja lian. Täällä siivousintoilijan sukat pyöriikin jo jaloissa! Ja vaikka siivous ei olisikaan sinun lempipuuhaasi, verhojen tuuletuksella ja tasoilla lojuvien kasojen tyhjennyksellä saat kotiin pikaisen kasvojenkohotuksen. Ikkunanpesu-urakka kannattaa jakaa useammalle päivälle, niin työ tuntuu paljon kevyemmältä. Yksi kaksi ikkunaa päivässä on oikein riittävä tahti ja nopeasti hoidettu. Palkinnoksi valo tulvii sisään puhtaista ikkunoista entistä kirkkaampana ja keväisempänä. Puhdas ja raikas koti saa sisustuksenkin uuteen loistoon!

Strutsinsulkainen pölyhuisku tuo siivoukseen ripauksen luksusta. Se on myös kaunis sisustusesine.

Ja ethän unohda lisätä kevättä myös pyykinpesuun. Saat pehmeää ja raikasta pyykkiä, kun lorautat huuhteluainesäiliöön pyykkietikkaa. Samalla myös pesukone puhdistuu ja hajut poistuvat. Pyykkietikka on erittäin monipuolinen kodin yleispuhdistusaine ja sitä voi käyttää myös ikkunoiden, saunan, kylpyhuoneen ja wc-pintojen pesuun. Omaa ByPussukka-pyykkietikkaamme on saatavana neljä eri tuoksua:

  •  Pumpulin pehmeä (puuvillan tuoksu)
  •  Raikas kirpeys (laventeli)
  •  Puhdas tuulahdus (sitrus)
  •  Pyykkärin unelma (puhtaan pyykin tuoksu)

Pyykkietikan käytössä on hyvä muistaa muutama asia. Ravista pulloa aina ennen käyttöä ja annostele pari ruokalusikallista tai puolisen desiä koneellista kohden. Pyykkietikka tuoksuu etikkaiselta, mutta pistävä aromi hälvenee pyykkien kuivuttua ja jäljelle jää eteerisen öljyn, kukkien tai yrtttien vieno tuoksu. Ja pieni varoitus pyykkietikan voimasta! Pyykkietikka on niin tehokas puhdistustuote, että olethan varovainen kun peset kaakeloituja pintoja; se voi vahingoittaa saumausta. Lisäksi etikka neutraloi hajuja, mitä tavallinen huuhteluaine ei tee. Se on loistava apu esimerkiksi urheiluvaatteiden pesussa, sillä se neutraloi hien hajua ja saa vaatteet tuoksumaan raikkaammalle. En malta millään odottaa, että saan viedä lakanat ulos kevättuulen kuivatettaviksi!

 

Pussukan oma pyykkietikka on 100% kotimainen tuote!

Olisi kiva kuulla miten kevät tulee sinun kotiisi ja sisustukseesi, kommentoithan alle! (sähköpostiosoitteesi ei näy kommenteissa)

Iloa ja aurinkoa, kauppiaasi Ulla

Edellinen artikkeli Mitä kuuluu pääsiäisperinteeseeni?
Seuraava artikkeli Kevään hempeät pastellit pukeutumisessa ja sisustuksessa

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät