Siirry sisältöön
Kevään hempeät pastellit pukeutumisessa ja sisustuksessa

Kevään hempeät pastellit pukeutumisessa ja sisustuksessa

Helmikuun vaihtuessa maaliskuuhun voi kevään etenemisen tuntea niin tippuvina räystäinä kuin iltojen pitenemisenä. Mutta onko mitään yhtä varmaa kevään merkkiä kuin hempeät pastelliset sävyt kauppojen hyllyillä? Trendivärit vaihtuvat vuodesta ja vuodenajasta toiseen, mutta pastellit vetoavat meihin joka ikinen kevät magneetin lailla.


Kevättalven ja kevään pukeutumisessa ja sisustuksessa on luvassa hempeää taivaansinistä, suloista vaaleanpunaista, pehmeän keltaista, vaaleita ja raikkaita sävyjä, kevyitä kuoseja ja luonnollisia materiaaleja

Pussukkakin on jo pullollaan näitä kauniita kevään sävyjä! Koristetyynyt, viltit, matot, verhot ja muut sisustustekstiilit hurmaavat myymälässämme Klaukkalassa sekä verkkokaupassamme. Lisäksi laaja boho mallistomme ihastuttaa luonnollisilla sävyillä ja materiaaleilla. Macrame, juutti ja rottinki suorastaan vaativat päästä lasitetuille terasseille ja parvekkeille nauttimaan kanssasi auringon ensimmäisistä lämmittävistä säteistä. Löydät kaikki ihanuudet täältä.

Uutuutena olemme rakentaneet asiakkaillemme putiikkiin ihanan pukeutumisen osaston, joka tarjoaa valtavan kattauksen täydellisesti toisiinsa sointuvia asukokonaisuuksia. Yhdistä esimerkiksi suloiset Piron neuleet Summum Womanin rentoihin housuihin! Valikoimistamme löydät myös Jeanne D'Arc Livingin ja Dehan kevätuutuudet. 

Pastellin sävyt yhdistyvät kauniisti hillityn beigen, rennon farkun ja raikkaan valkoisen kanssa. Ja mikäli olet todellinen fani, mikään ei estä pukeutumasta päästä varpaisiin eri pastellisävyihin! 

Kevään hempeät värit hurmaavat - pastellisävyt viimeistelevät trendilookit 

Jeanne D'Arc Living

Kevätauringon kajossa on ihana kietoutua pehmeisiin neuleisiin ja pastellisävyihin  

Summum Woman

Kevään uutuusneuleet ihanissa pastellisävyissä 

Piro

Mitä ajatuksia pastellivärit saavat sinussa aikaan, hitti vai huti? Käy kurkkaamassa lisää ihanuuksia verkkokaupastamme! 

Ihanaa kevään odotusta teille kaikille toivottaa 

Kauppiaanne ULLA 

 

Edellinen artikkeli Kevät tulee, onko kotisi valmiina?
Seuraava artikkeli Sisustustrendit 2021

Kommentit

Mervi - 07 maaliskuu. 2021

Hitti!

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät