Siirry sisältöön
Boheemi sisustus 2020 - sisustusideoita - macrame

Boheemi sisustus 2020 - sisustusideoita - macrame

Bohotyyli on lämminhenkinen sisustustyyli. teemansa bohotyyli saa eksoottisista kuoseista ja esineistä, luonnonläheisistä materiaaleista.

Boheemityyli ammentaa vaikutteita uesin Pohjois-Afrikasta ja Lähi-Idästä, jossa seinävaatteet kuuluvat kodin sisustukseen. Käsinkudotut macramet tuovat sisustukseen pehmeyttä.

Näyttävät varjostimet rottingista tai bambusta kruunaa bohotyylisen sisustuksen. Bohosisustukseen sopivat varjostimet ovat kooltaan näyttäviä ja suuria.
Boho macrame

Rottinkikalusteet ovat bohokodissa olohuoneen-,makuuhuoneen-, keittiönkalusteina ja jopa kylpyhuoneessa, kun aikaisemmin olemme tottuneet rottinkikalusteisiin parvekkeella tai terassilla. Huoneklauista löytyy sängynpäätyjä, raheja, palleja, tuoleja, sohvia, sermejä, koreja. Juutti on toinen suosittu ja näyttävä materiaali, joista löytyy niin mattoja kuin tabletteja.
Bohotyyli macrame
Bohotyyli macrame sisustus
Bohokodin värimaailma voi olla mausteinen tai neutraalia luonnonvalkoista, ruskea, pellavan sävyjä. Kuosien ja kuviointien avulla voit iloitella sisustuksessa. Yltäkylläisuus ja runsaus tekstiileissä on boheemin tyylin suola. Yhdistelemällä eri kuoseja, materiaaleja saat luotuoa kauniin harmonian.

Viherkasvit ovat boheemissa sisustuksessa yksi kulmakivistä. Joko aitoja kasveja tai tarjolla on paljon aidon näköisiä viherkasveja. Pampaheinästä saat myös kauniin yksityiskohdan sistuksessa.
Macrame Boho sisustus

Pussukan bohotuotteisiin tästä

Edellinen artikkeli Pyykkietikka ByPussukka - monikäyttöinen raikastaja!
Seuraava artikkeli Kesäkisa "Bongaa #pussukkaexpress" menossa ! Osallistu !!

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät